Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Audiocassettes digitaliseren

Hoofdpagina » Audio » Audiocassettes digitaliseren
Audiocassettes digitaal omzetten en digitaliseren naar mp3 muziek bestanden voor op de computer of telefoon! Red je waardevolle gesprekken en opnames en plaats deze op de cloud of maak een backup!

Audiocassettes omzetten naar digitaal bestand

Heb jij ook nog dozen vol met oude audiocassettes? Laat je audio dan digitaliseren! Wij zetten jouw media om naar digitale bestanden voor op de computer en veilige opslag.

Elke audiocassette wordt standaard van begin tot eind opgenomen in hoge kwaliteit en opgeslagen als .MP3 muziekbestand. Lege tape wordt digitaal weggeknipt voor een mooi eindresultaat.

Je kunt gratis je opnames downloaden via een downloadlink en wachtwoord. Kies optioneel een USB-stick, externe harde schijf, CD of M-Disc!

€4,99 per audiocassette

Wanneer je jouw opdracht hebt aangemeld kan je in onze winkel terecht voor het afgeven/ophalen van je opdracht.

Ook kan je jouw opdracht gratis naar ons versturen per post. Meld je opdracht aan en ontvang per mail een gratis postlabel voor het versturen van je pakket! Je betaalt slechts eenmalig de verzendkosten voor het terug sturen van je bestelling.

Belangrijk om te weten, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd. Je betaalt dan zowel voor het opsturen als ontvangen van je pakket. Klik hier om meer te lezen over het opsturen van je opdracht.

Wat kost het digitaliseren van mijn audiocassettes?

Wij bieden professionele digitalisatie aan voor betaalbare prijzen. Zo zijn wij goedkoper dan de HEMA, Kruidvat, Blokker, Mediamarkt, ANWB en Kamera Express. Zo hoeft je geen selectie te maken van je opnames.

Ook werken wij zonder opstartkosten, hanteren wij geen maximale hoeveelheid minuten (we nemen altijd je volledige opnames op zonder extra kosten) en zijn er geen verborgen tarieven. Zo weet je altijd wat je kan verwachten.Accounts

SSL

SSL

Storage

Domains

Digitalisatie

Digitalisatie

Oplevering binnen 1 t/m 2 weken.
€4,99 per audiocassette

Spoedopdracht digitalisatie

Oplevering binnen 5 werkdagen.


€9,99 per audiocassette

(max. 20 audiocassettes)

Extra opties

Schoonmaken audiocassette

Verbetert de kwaliteit van de opname.


€4,- per audiocassette

Reparatie audiocassette

Het plakken van gebroken tape of het wegsplicen van beschadigde tape.


€4,99 per audiocassette

Wat krijg je van ons?

Downloadlink naar je opnames

Download via het internet je opnames naar je computer, tablet of telefoon.

Geschikt voor beluisteren op moderne apparaten en veilige opslag op de cloud.


Gratis inbegrepen bij elke opdracht.


€0,-

USB-stick (max 64. GB)

Handig om snel je opnames mee te beluisteren zonder te downloaden.

Ook geschikt voor SMART-TV's en autoradio's met USB aansluiting voor muziek.


€10,-

Externe Harde Schijf 1TB

Handig om je opnames mee te beluisteren of als back-up.


€70,-

Muziek CD

Een cd met uw audio opnames.

U ontvangt 1 muziek cd per audiocassette.


€4,- per audiocassette

M-Disc

Archiveringsdisk (1000 jaar bescherming van je data). Uit te lezen met M-Disc drive.


€25,-

Pricing Table WordPress Plugin

Waarom digitaliseren?

Het wordt steeds lastiger om analoge media af te spelen. Ook zijn ze inmiddels aan het einde van hun levensverwachting gekomen.
Op videobanden en cassettes worden opnames opgeslagen op een magnetisch laagje. Deze verliest in tijd haar kracht. Dit totdat de tape compleet onleesbaar is geworden!

Over het algemeen degradeert de kwaliteit van videobanden en cassettes zo'n 20% per 10-25 jaar, afhankelijk van hoe deze is opgeslagen en de kwaliteit van de band/cassette.

Laat daarom je waardevolle opnames digitaliseren! Zo kan je altijd nog van je dierbare herinneringen genieten!

Staffelkorting

Heb jij heel veel te digitaliseren? Bij grote hoeveelheden kom je in aanmerking voor staffelkorting!

Je komt in aanmerking voor staffelkorting voor het digitaliseren van video items, audio items en floppy’s of diskettes vanaf in totaal 35 items. Je kunt bij ons alle media met uitzondering van foto’s, fotonegatieven, dia’s bij elkaar optellen. Zo kan je bijv. 10 videobanden, 10 camerabandjes, 5 dvd’s, 5 audiocassettes en 5 floppy’s inleveren.

35 t/m 49 items = 10% korting!

50 t/m 69 items = 15% korting!

70 t/m 99 items = 20% korting!

> 100 items = Maar liefst 25% korting!

De staffelkorting is alleen toepasbaar voor onze digitalisatie prijzen. De staffelkorting is niet geldig voor de gewenste oplevering (zoals USB-sticks, DVD’s of een externe harde schijf), onze optionele diensten zoals schoonmaken en reparaties en is niet te gebruiken in combinatie met aanbiedingen of acties.

Handig om te weten

1. Meld uw materiaal aan via het aanmeldformulier. Kies of u uw materiaal op onze locatie wilt brengen of liever uw materiaal opstuurt per post.

2. Komt u langs op onze locatie? U wordt doorverwezen naar ons afspraakformulier en maakt gemakkelijk zelf een afspraak om langs te komen. Verstuurt u uw materiaal liever per post? Dan volgt u de verdere stappen in het aanmeldformulier. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met verzendinstructies samen met een gratis verzendlabel. Plak deze op je verzenddoos en lever deze in bij een DPD punt bij jou in de buurt. Let wel op, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd.

3. Wanneer wij uw materiaal in ontvangst hebben genomen sturen wij een ontvangstbevestiging. Wij controleren uw materiaal op compleetheid en de kwaliteit. Bij twijfel over de opdracht nemen wij altijd contact met u op voordat wij aan de slag gaan.

4. Uw audio wordt vervolgens professioneel in hoge kwaliteit opgenomen en omgezet naar mp3 formaat.

5. Uw opnames zijn klaar om opgeleverd te worden! Uw downloadlink en extra bestelde items worden klaargemaakt.

6. U ontvangt een mail dat uw opdracht succesvol is afgerond. Bijgevoegd vindt u de factuur. Deze betaalt u veilig via iDeal. Bij postorders betaalt u de verzendkosten voor het terugsturen van uw pakket. Komt u uw opdracht ophalen in de winkel? Dan kunt u contant betalen of per pin.

7. Na ontvangst van de betaling versturen wij per mail uw downloadlink samen met het wachtwoord. Uw oude materiaal en bestelling wordt naar u toe verzonden per post of door u opgehaald op onze locatie.

Wanneer wij een defect item tegenkomen zullen we met u contact opnemen. U kunt dan zelf kiezen of u de band wilt laten repareren of liever wilt afzien van uw opdracht.

Met uw akkoord repareren wij uw audiocassette voor €4,99 per cassette.

Wilt u liever geen reparatie en wilt u uw opdracht annuleren? U kunt uw defecte materiaal ophalen op onze locatie, het defecte item laten vernietigen of naar u op laten sturen per post. U betaalt in dat geval slechts de verzendkosten.

Let op: Helaas voeren wij op het moment nog geen reparaties uit voor Vinyl. Deze zullen wij op het moment helaas weigeren.

Wij nemen alle items van het begin tot het einde op. Vervolgens knippen we digitaal de lege stukken audio voor het het begin en na het einde van uw opname weg voor een mooi eindresultaat. Uw opname wordt opgeslagen als hoge kwaliteit mp3 audiobestand.

U ontvangt per item 1 audiobestand. Er worden dus geen individuele tracks in geknipt. Met als uitzondering bij opnames van commerciële cd’s (waarvandaan de nummers individueel gekopieerd worden).

Lege cassettes/cd's worden standaard kosteloos overgeslagen. U betaalt bij ons dus niet voor lege items. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken