Stationsplein 9, Goes, 4461HP (op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op!

Hoe werkt het?

Hoofdpagina » Contact » Hoe werkt het?
Ingang van Digitalisatiewinkel.nl met Kevin Olivieri. Welkom bij Digitalisatiewinkel.nl!

Hoe werkt het?

Je kan een afspraak maken voor bezoek aan onze winkel of je opdracht gratis naar ons opsturen per post.

Bezoek onze winkel

Kom je liever zelf je media brengen en ophalen of wil je liever eerst langskomen voor advies? Wij helpen je graag verder in onze winkel.

Wij zijn gevestigd in Bedrijvencentrum Statie Goes in de stationshal van het treinstation van Goes! Klik rechts van de deur op de intercom, selecteer Digitalisatiewinkel.nl, klik op het bel icoontje en wij laten je binnen!

Je kan gemakkelijk zelf een afspraak inplannen om langs te komen met ons snelle afspraakformulier.

Je pakket gratis verzenden per post

Wanneer je jouw pakket per post naar ons opstuurt vragen wij je om eerst het aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt per mail een opdrachtbevestiging met verzendinstructies en je opdrachtnummer. Houdt hierna je mail goed in de gaten! Binnen 1 tot 3 werkdagen versturen wij je per mail een gratis verzendlabel voor het versturen van je pakket.

Je kan de gratis postlabel thuis afdrukken. Plak deze op de verzenddoos en lever deze in bij een DPD punt bij jou in de buurt.

Er is altijd wel een DPD punt bij jou in de buurt! Vind het dichtstbijzijnde postpunt via de website van Pickup Parcelshops zoeken pagina van DPD.

Je ontvangt vanzelf per mail een bevestiging zodra wij je pakket hebben ontvangen. Onze digi experts gaan meteen aan de slag!

Wanneer wij je opdracht hebben afgerond ontvang je een mailtje dat de digitalisatie is gelukt samen met de factuur. Deze betaal je veilig via iDeal. Je betaalt eenmalig verzendkosten voor het terug sturen van jouw pakket (brievenbuspakket €4,99, groot pakket €6,99).

Na ontvangst van de betaling versturen wij per mail je downloadlink samen met het wachtwoord. Je oude materiaal en bestelling wordt naar je toe gestuurd per post.

Let op!: Klanten die gebruik maken van kortings of aanbiedings vouchers van derden partijen of onze partners komen niet in aanmerking voor gratis verzendkosten. (Tenzij dit gemeld is in de kortingsvoucher). Lees hiervoor de voorwaarden van de voucher of aanbieding. Weet je het niet zeker? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je ontvangt wel een postlabel per mail. Deze word vervolgens bij de eindfactuur mee gefactureerd (€4,40)

Vind een DPD punt bij jou in de buurt!

Sta je met je pakket in je handen, maar weet je niet zeker waar je in jou buurt een DPD punt kunt vinden?

Vind makkelijk een DPD punt bij jou in de buurt met de handige tool van DPD.

Kom je uit België?

Ben je een belgische klant? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice. Dan bespreken we de mogelijkheden voor je bestelling en postzending.