Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Hoe werkt het?

Hoofdpagina » Contact » Hoe werkt het?
Ingang van Digitalisatiewinkel.nl met Kevin Olivieri. Welkom bij Digitalisatiewinkel.nl!

Hoe werkt het?

Je kan een afspraak maken voor bezoek aan de opnamestudio of stuur je opdracht gratis naar ons op per post.

Bezoek aan de opnamestudio

Kom je liever zelf je media brengen en ophalen of wil je liever eerst langskomen voor advies? Wij helpen je graag verder in de opnamestudio.

Wij zijn gevestigd in Bedrijvencentrum Statie Goes in de stationshal van het treinstation van Goes! Klik rechts van de deur op de intercom, selecteer Digitalisatiewinkel.nl, klik op het bel icoontje en wij laten je binnen!

Je kan gemakkelijk zelf een afspraak inplannen om langs te komen met ons snelle afspraakformulier.

Stuur je pakket gratis naar ons op binnen Nederland, Belgie en Luxemburg!

Wanneer je jouw pakket per post naar ons opstuurt vragen wij je om eerst het aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt per mail een opdrachtbevestiging met verzendinstructies en je opdrachtnummer. Houdt hierna je mail goed in de gaten! Binnen 1 tot 3 werkdagen versturen wij je per mail een gratis verzendlabel voor het versturen van je pakket.

De gratis verzending geld vanaf 3 items of meer en met een minimaal bestedingsbedrag van €14,97. Verstuur je minder? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd. Je betaalt dan zowel voor het opsturen als ontvangen van je pakket.

Je kan het postlabel thuis afdrukken. Plak deze op de verzenddoos en lever deze in bij een DPD punt bij jou in de buurt.

Je ontvangt vanzelf per mail een bevestiging zodra wij je pakket hebben ontvangen. Onze digi experts gaan meteen aan de slag!

Wanneer wij je opdracht hebben afgerond ontvang je een mailtje dat de digitalisatie is gelukt samen met de factuur. Deze betaal je veilig via iDeal. Meegerekend zijn de verzendkosten voor het terug sturen van jouw pakket (brievenbuspakket €4,99, groot pakket €6,99).

Na ontvangst van de betaling versturen wij per mail je downloadlink samen met het wachtwoord. Je oude materiaal en bestelling wordt naar je toe gestuurd per post.

Vind een DPD punt bij jou in de buurt!

Sta je met je pakket in je handen, maar weet je niet zeker waar je in jou buurt een DPD punt kunt vinden?

Vind makkelijk een DPD punt bij jou in de buurt met de handige tool van DPD.

Beste klant,

Vanwege extreme drukte hebben wij helaas een inname stop. Wij nemen op dit moment geen extra opdrachten meer aan.

Onze excuses voor dit ongemak!

Het Digitalisatie Team