Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Een beetje over ons

Hoofdpagina » Contact » Een beetje over ons

Een beetje over ons

Digitalisatiewinkel is een jong bedrijf gestart door Kevin Olivieri en Merel van Aardenne.

Wij zijn sinds begin 2021 klein lokaal begonnen met het digitaliseren van videobanden naar DVD voor particulieren.

Al snel raakte Digitalisatiewinkel.nl in een stroomversnelling en begonnen we extra diensten toe te voegen en meer opslagmediums te ondersteunen. We houden van verandering en zijn altijd bezig om onze diensten te verbeteren en uit te breiden.

Wie zijn wij? Kevin Olivieri en Merel van Aardenne helpen je graag met al je digitalisatieoplossingen! Wij helpen met het omzetten van je waardevolle bandjes, videobanden, audiocassettes, fotonegatieven, dia's en nog veel meer!

Wat wij doen

Wij zijn een servicebedrijf gevestigd in Goes gespecialiseerd in video, audio en foto digitalisatie.

Wij zetten analoge media om naar digitaal formaat. Zo kan de media van toen weer mee voor de toekomst.

We houden van innovatie en zien ons graag als de brug tussen toen, nu en de toekomst.

Zo zijn bestanden standaard gratis te downloaden via het internet naar computers, telefoons of tablets. Ook bieden we USB-sticks aan die werken op de meeste Smart TV’s. Op de lange termijn zijn we bezig met kwaliteitsverbetering met behulp van AI (articificial intelligence) en zijn we bezig met VR technologieën om oude beelden weer tot leven te brengen.

Heb jij nog een leuk idee hoe we onze diensten kunnen verbeteren of moderniseren? Wij horen hem graag!

De werkplek van Digitalisatiewinkel.nl. Een efficiënte manier van opnemen. Onze werkwijze.

Onze missie

Bij Digitalisatiewinkel.nl zien wij het onze eerste verantwoordelijkheid om te zorgen dat uw media voor zo lang mogelijk in goede kwaliteit veilig blijft. En dit voor betaalbare prijzen.

Jouw herinneringen, opnames en media zijn kostbaar en dat begrijpen wij. Ook weten wij dat dat digitalisaties vaak prijzig kunnen zijn. Wij hopen met ons lage prijsbeleid de norm omlaag te halen en zoveel mogelijk media te redden.

Wij raden aan je digitale opnames op te slaan in de cloud. Zo gaat je data langer mee en heb je altijd een veilige backup van je video's en foto's!

Beste Klant,

Op het moment hebben wij helaas een inname stop ingelast voor alle smalfilm, audiocassettes, vinyl en fotonegatieven/dia's. We zijn huidig bezig met het verbeteren van onze diensten en op het moment zijn wij druk bezig dit te realiseren.

Onze excuses voor dit ongemak!

Het Digitalisatie Team