Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Losse foto’s en fotoalbums omzetten

Hoofdpagina » Foto » Losse foto’s en fotoalbums omzetten
Zet je waardevolle foto's om naar digitale bestanden zoals JPG! Laat ze inscannen en digitaliseren voor op de computer of telefoon. Deze kan je vervolgens veilig opslaan in de cloud of op een externe harde schijf.

Losse foto’s en fotoalbums omzetten

Wij digitaliseren losse foto’s en zelfs complete fotoalbums in hoge kwaliteit naar digitaal formaat voor slechts €0,30 per foto!

Met onze geavanceerde flatbedscanner worden foto’s rechtstreeks gescand uit je fotoalbum(s). Deze hoeven wij er dus niet uit te halen. Stof/krasverwijdering gratis inbegrepen. Je foto’s worden als hoge kwaliteit JPG bestanden opgeslagen.

Je kunt gratis jouw foto’s downloaden via een downloadlink en wachtwoord. Kies optioneel een USB-stick, externe harde schijf, DataDVD, Diashow DVD of M-Disc!

€0,30 per foto

Wanneer je jouw opdracht hebt aangemeld kan je in onze winkel terecht voor het afgeven/ophalen van je opdracht.

Ook kan je jouw opdracht gratis naar ons versturen per post. Meld je opdracht aan en ontvang per mail een gratis postlabel voor het versturen van je pakket! Je betaalt slechts eenmalig de verzendkosten voor het terug sturen van je bestelling.

Belangrijk om te weten, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd. Je betaalt dan zowel voor het opsturen als ontvangen van je pakket. Klik hier om meer te lezen over het opsturen van je opdracht.

Wat kost het omzetten van mijn foto’s en fotoalbums?

Wij bieden professionele digitalisatie aan voor betaalbare prijzen. Zo zijn wij goedkoper dan de HEMA, Kruidvat, Blokker, Mediamarkt, ANWB en Kamera Express. Zo hoeft je geen selectie te maken van je foto’s.

Ook werken wij zonder opstartkosten en zijn er geen verborgen tarieven. Wij ontstoffen gratis je foto’s voor elke scan met een veilige elektrische persluchtblazer. Tijdens de scan wordt met een speciale software (ICE) gratis inbegrepen digitaal stofverwijdering en kleurcorrectie uitgevoerd. Zo hebben je foto’s geen stofdeeltjes in beeld en krijgen jouw foto’s weer hun originele kleuren. Na elke scan controleren wij elke foto op kwaliteit.Accounts

SSL

Storage

Storage

Storage

Storage

Digitalisatie

Losse foto's digitaliseren (of rechtstreeks uit album)

Oplevering binnen 1 t/m 2 weken.


€0,30 per foto

Spoedopdracht losse foto's digitalisatie (of rechtstreeks uit album)

Oplevering binnen 5 werkdagen.


€0,60 per foto

(max. 200 foto's)

Wat krijg je van ons?

Downloadlink naar je opnames

Download via het internet je foto's naar je computer, tablet of telefoon.

Geschikt voor bekijken, bewerken en veilige opslag op de cloud.


Gratis inbegrepen bij elke opdracht.


€0,-

USB-stick (max 64. GB)

Handig om snel je foto's mee te bekijken zonder te downloaden.

Ook geschikt voor SMART-TV's.


€10,-

Externe Harde Schijf 1TB

Handig om je opnames mee te beluisteren of als back-up.


€70,-


Data DVD

U ontvangt uw foto's gebrand op een data dvd. Geschikt om je foto's mee te bekijken op de computer.

Let op: Dit is een data DVD. Deze is niet af te spelen op een dvd-speler.

€4,-


Diashow DVD

U ontvangt uw foto's gebrand op een diashow dvd. Deze dvd is afspeelbaar op bijv. een dvd-speler.


€4,-


M-Disc

Archiveringsdisk (1000 jaar bescherming van je data). Uit te lezen met een M-Disc drive.


€25,-


Pricing Table WordPress Plugin

Waarom digitaliseren?

Veel mensen hebben nog archiefdozen vol met oude kiekjes van vroeger. Allemaal belangrijke herinneringen vastgelegd op fotonegatieven, dia's of al reeds ontwikkeld los of in albums.

Uiteraard is het nog mogelijk de oude diaprojector uit de kast te trekken. Echter zijn digitale bestanden op een computer of telefoon toch een stuk makkelijker.

Ook worden, in tijd, foto's blootgesteld aan de omgeving. Zo kan stof, vuil en aanslag zich vormen op foto's. Ook kunnen negatieven en dia's simpelweg vergaan.

Laat daarom je waardevolle media digitaliseren! Zo kunt je altijd nog van je dierbare herinneringen genieten!

Handig om te weten

1. Meld uw materiaal aan via het aanmeldformulier. Kies of u uw materiaal op onze locatie wilt brengen of liever uw materiaal opstuurt per post.

2. Komt u langs op onze locatie? U wordt doorverwezen naar ons afspraakformulier en maakt gemakkelijk zelf een afspraak om langs te komen. Verstuurt u uw materiaal liever per post? Dan volgt u de verdere stappen in het aanmeldformulier. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met verzendinstructies samen met een gratis verzendlabel. Plak deze op je verzenddoos en lever deze in bij een DPD punt bij jou in de buurt. Let wel op, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd.

3. Wanneer wij uw materiaal in ontvangst hebben genomen sturen wij een ontvangstbevestiging. Wij controleren uw materiaal op compleetheid en de kwaliteit. Bij twijfel over de opdracht nemen wij altijd contact met u op voordat wij aan de slag gaan.

4. Uw materiaal wordt vervolgens professioneel in hoge kwaliteit ingescand en omgezet naar hoge kwaliteit JPG-bestanden. Geschikt voor bekijken, bewerken en delen op het internet.

5. Uw foto’s zijn klaar om opgeleverd te worden! Uw downloadlink en extra bestelde items worden klaargemaakt.

6. U ontvangt een mail dat uw opdracht succesvol is afgerond. Bijgevoegd vindt u de factuur. Deze betaalt u veilig via iDeal. Bij postorders betaalt u de verzendkosten voor het terugsturen van uw pakket. Komt u uw opdracht ophalen in de winkel? Dan kunt u contant betalen of per pin.

7. Na ontvangst van de betaling versturen wij per mail uw downloadlink samen met het wachtwoord. Uw oude materiaal en bestelling wordt naar u toe verzonden per post of door u opgehaald op onze locatie.

Wij ontstoffen gratis met een puffer het meeste stof van uw foto’s.

Uw foto's worden in een professionele flatbed-scanner geplaatst. Deze scant uw foto's vervolgens in hoge kwaliteit. Softwarematige stof/krasverwijdering is gratis inbegrepen. Met geavanceerde software worden stofdeeltjes verwijderd van uw foto's.

Fotoalbums worden per pagina op de scanner geplaatst. Met onze scanner scannen wij foto’s rechtstreeks uit het album. Deze hoeven niet losgemaakt te worden.

Na de scan worden de foto’s handmatig gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer nodig scannen wij uw materiaal opnieuw in.