Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Dvd / Blu-ray rippen

Hoofdpagina » Video » Dvd / Blu-ray rippen
Laat je dvd's naar digitale bestanden en films omzetten voor op je computer. Wij zetten je dvd's of blu-ray disks om naar hoge kwaliteit MP4 bestanden!

Dvd rippen naar mp4

Wij zetten Dvd’s en Blu-ray schijven om naar digitaal formaat. Van elke disk wordt een hoge kwaliteit mp4 bestand gemaakt.

Je kunt gratis je opnames downloaden via een downloadlink en wachtwoord. Kies optioneel een USB-stick, externe harde schijf of M-Disc!

€7,- per disk

Wanneer je jouw opdracht hebt aangemeld kan je in onze winkel terecht voor het afgeven/ophalen van je opdracht.

Ook kan je jouw opdracht gratis naar ons versturen per post. Meld je opdracht aan en ontvang per mail een gratis postlabel voor het versturen van je pakket! Je betaalt slechts eenmalig de verzendkosten voor het terug sturen van je bestelling.

Belangrijk om te weten, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd. Je betaalt dan zowel voor het opsturen als ontvangen van je pakket. Klik hier om meer te lezen over het opsturen van je opdracht.

Wat kost het rippen van mijn dvds/Blu-rays

Wij bieden professionele digitalisatie aan voor betaalbare prijzen. Zo zijn wij goedkoper dan de HEMA, Kruidvat, Blokker, Mediamarkt, ANWB en Kamera Express. Zo hoeft je geen selectie te maken van jouw opnames.

Ook werken wij zonder opstartkosten, hanteren wij geen maximale hoeveelheid minuten (we nemen altijd je volledige opnames op zonder extra kosten) en zijn er geen verborgen tarieven. Zo weet je altijd wat je kan verwachten.Accounts

SSL

SSL

Domains

Digitalisatie

Digitalisatie

Oplevering binnen 1 t/m 2 weken.
€7,- per dvd/Blu-ray

Spoedopdracht digitalisatie

Oplevering binnen 5 werkdagen.


€12,- per dvd/Blu-ray

(max. 60 dvd's/Blu-ray schijven)

Extra opties

Schoonmaken dvd/Blu-ray

Verbetert de kwaliteit van de opname en voorkomt haperend beeld. Wij maken met een machine je disk helemaal vrij van vuil en vingerafdrukken.


€2,- per dvd/Blu-ray

Krasvrij maken en schoonmaken Dvd/Blu-ray

Uw disk wordt krasvrij gemaakt (tot zover mogelijk) en daarna schoongemaakt.

Dit zorgt voor betere opnames en maakt onleesbare disks in de meeste gevallen weer afspeelbaar.


€4,99 per dvd/Blu-ray

Wat krijg je van ons?

Downloadlink naar je opnames

Download via het internet je opnames naar je computer, tablet of telefoon.

Geschikt voor bekijken en veilige opslag op de cloud.


Gratis inbegrepen bij elke opdracht.


€0,-

USB-stick (max 64. GB)

Handig om snel je opnames mee te bekijken.

Ook geschikt voor SMART-TV's.


€10,-

Externe Harde Schijf 1TB

Handig om je opnames mee te bekijken of als back-up.


€70,-

M-Disc

Archiveringsdisk (1000 jaar bescherming van je data). Uit te lezen met M-Disc drive.


€25,-

Pricing Table WordPress Plugin

Waarom digitaliseren?

Veel mensen hebben ondertussen behoorlijke dvd-collecties bij elkaar verzameld. Van danslessen en theatervoorstellingen tot voetbalwedstrijden, vakantievideo's of hele fotoalbums.

Toch zijn dvd's op de lange termijn minder betrouwbaar dan men vaak dacht. Zo gaan zelfgebrande en dvd's van fotografen/videobedrijven etc. vaak maar tussen de 10 en 20 jaar mee. Soms zelfs veel minder vanwege bitrot!

Ook wordt het steeds lastiger om dvd's / Blu-rays af te spelen. Veel computers worden tegenwoordig niet eens meer geleverd met een dvd lezer.

Laat daarom je waardevolle dvd's en Blu-ray schijven digitaliseren! Zo kan je altijd nog van je dierbare herinneringen genieten!

Kan ik zelf controleren of mijn disk te herstellen is?

Extreem diepe krassen of disks met krassen aan de bovenkant van de disk kunnen wij niet herstellen. Test je disk zelf door deze tegen het licht te houden. Wanneer er licht door krassen heen schijnt, is deze helaas niet meer te herstellen.

Staffelkorting

Heb jij heel veel te digitaliseren? Bij grote hoeveelheden kom je in aanmerking voor staffelkorting!

Je komt in aanmerking voor staffelkorting voor het digitaliseren van video items, audio items en floppy’s of diskettes vanaf in totaal 35 items. Je kunt bij ons alle media met uitzondering van foto’s, fotonegatieven, dia’s bij elkaar optellen. Zo kan je bijv. 10 videobanden, 10 camerabandjes, 5 dvd’s, 5 audiocassettes en 5 floppy’s inleveren.

35 t/m 49 items= 10% korting!

50 t/m 69 items = 15% korting!

70 t/m 99 items = 20% korting!

> 100 items = Maar liefst 25% korting!

De staffelkorting is alleen toepasbaar voor onze digitalisatie prijzen. De staffelkorting is niet geldig voor de gewenste oplevering (zoals USB-sticks, DVD’s of een externe harde schijf), onze optionele diensten zoals schoonmaken en reparaties en is niet te gebruiken in combinatie met aanbiedingen of acties.

Handig om te weten

1. Meld uw materiaal aan via het aanmeldformulier. Kies of u uw materiaal op onze locatie wilt brengen of liever uw materiaal opstuurt per post.

2. Komt u langs op onze locatie? U wordt doorverwezen naar ons afspraakformulier en maakt gemakkelijk zelf een afspraak om langs te komen. Verstuurt u uw materiaal liever per post? Dan volgt u de verdere stappen in het aanmeldformulier. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met verzendinstructies samen met een gratis verzendlabel. Plak deze op je verzenddoos en lever deze in bij een DPD punt bij jou in de buurt. Let wel op, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd.

3. Wanneer wij uw materiaal in ontvangst hebben genomen sturen wij een ontvangstbevestiging. Wij controleren uw materiaal op compleetheid en de kwaliteit. Bij twijfel over de opdracht nemen wij altijd contact met u op voordat wij aan de slag gaan.

4. Uw disks worden met zo min mogelijk kwaliteitsverlies professioneel gedigitaliseerd naar mp4 formaat.

5. Uw opnames zijn klaar om opgeleverd te worden! Uw downloadlink en extra bestelde items worden klaargemaakt.

6. U ontvangt een mail dat uw opdracht succesvol is afgerond. Bijgevoegd vindt u de factuur. Deze betaalt u veilig via iDeal. Bij postorders betaalt u de verzendkosten voor het terugsturen van uw pakket. Komt u uw opdracht ophalen in de winkel? Dan kunt u contant betalen of per pin.

7. Na ontvangst van de betaling versturen wij per mail uw downloadlink samen met het wachtwoord. Uw oude materiaal en bestelling wordt naar u toe verzonden per post of door u opgehaald op onze locatie.

Uw disks worden professioneel gedigitaliseerd naar mp4 formaat. Met zo min mogelijk kwaliteitsverlies. Houd daarom rekening met grote bestanden. Met Blu-rays kunt u rekenen op +/- 30 GB per Blu-ray. Zelf gebrande dvd's variëren tussen de 2 t/m 4,7 GB per disk (commerciële dvd's zoals speelfilms kunnen soms het dubbele bevatten, namelijk 9,4 GB).

Lege disks worden standaard kosteloos overgeslagen. U betaalt bij ons dus niet voor lege items. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken.

Wanneer wij een defecte disk tegenkomen zullen we met u contact opnemen. Mogelijk heeft de disk teveel krassen om nog af te spelen. In dat geval kunnen wij de disk voor u krasvrij maken.

Met uw akkoord maken wij uw disk met een professioneel apparaat krasvrij (tot zover mogelijk) voor €5,- per disk. Houd er echter rekening mee dat dit geen garantie biedt dat de disk nu wel afspeelbaar is. In de meeste gevallen lost deze dienst het probleem op.

Wilt u liever geen reparatie en wilt u uw opdracht annuleren? U kunt uw defecte materiaal ophalen op onze locatie, het defecte item laten vernietigen of naar u op laten sturen per post. U betaalt in dat geval slechts de verzendkosten.