Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Videocassettes digitaliseren

Hoofdpagina » Video » Videocassettes digitaliseren
Zet je waardevolle camera bandjes om naar digitale bestanden zoals mp4! Wij digitaliseren VHS-C, MiniDV en 8mm videocassettes, zoals Video8, Hi8, Digital8.

Laat je waardevolle bandjes omzetten naar digitaal bestand

Laat je camerabandjes omzetten naar digitaal formaat voor op de computer! Huidig ondersteunen wij VHS-C, Video8, Hi8, Digital8 en MiniDV.

Elke videocassette wordt standaard van begin tot eind opgenomen in hoge kwaliteit. Lege tape wordt digitaal weggeknipt voor een mooi eindresultaat. Je opname wordt vervolgens opgeslagen als hoge kwaliteit mp4 bestand. Ideaal voor het bewerken van je opnames of het delen via social media.

Je kunt gratis je opnames downloaden via een downloadlink en wachtwoord. Kies optioneel een USB-stick, externe harde schijf, DVD of M-Disc!

€9,99 per videocassette

Wanneer je jouw opdracht hebt aangemeld kan je in onze winkel terecht voor het afgeven/ophalen van je opdracht.

Ook kan je jouw opdracht gratis naar ons versturen per post. Meld je opdracht aan en ontvang per mail een gratis postlabel voor het versturen van je pakket! Je betaalt slechts eenmalig de verzendkosten voor het terug sturen van je bestelling.

Belangrijk om te weten, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd. Je betaalt dan zowel voor het opsturen als ontvangen van je pakket. Klik hier om meer te lezen over het opsturen van je opdracht.

Wat kost het digitaliseren van mijn bandjes en cassettes?

Wij bieden professionele digitalisatie aan voor betaalbare prijzen. Zo zijn wij goedkoper dan de HEMA, Kruidvat, Blokker, Mediamarkt, ANWB en Kamera Express. Zo hoef je geen selectie te maken van jouw opnames.

Ook werken wij zonder opstartkosten, hanteren wij geen maximale hoeveelheid minuten (we nemen altijd je volledige opnames op zonder extra kosten) en zijn er geen verborgen tarieven. Zo weet je altijd wat je kan verwachten.Accounts

SSL

SSL

Storage

Domains

Digitalisatie

Digitalisatie

Oplevering binnen 1 t/m 2 weken.
€9,99 per videocassette

Spoedopdracht digitalisatie

Oplevering binnen 5 werkdagen.


€14,99 per videocassette

(max. 60 videocassettes)

Extra opties

Schoonmaken videocassette

Verbetert de kwaliteit van de opname. Een aanrader voor belangrijke opnames zoals bijv. trouwvideo's.


€4,-

Reparatie videocassette

Het plakken van gebroken tape of het wegsplicen van beschadigde tape.


€4,99

Wat krijg je van ons?

Downloadlink naar je opnames

Download via het internet je opnames naar je computer, tablet of telefoon.

Geschikt voor bekijken en veilige opslag op de cloud.


Gratis inbegrepen bij elke opdracht.


€0,-

USB-stick (max 64. GB)

Handig om snel je opnames mee te bekijken.

Ook geschikt voor SMART-TV's.


€10,-

Externe Harde Schijf 1TB

Handig om je opnames mee te bekijken of als back-up.


€70,-

DVD

U ontvangt een media dvd inclusief dvd menu.


€4,- per videocassette

M-Disc

Archiveringsdisk (1000 jaar bescherming van je data). Uit te lezen met M-Disc drive.


€25,-

Pricing Table WordPress Plugin

Waarom digitaliseren?

Veel mensen hebben hun belangrijkste ervaringen vastgelegd op videobanden en camerabandjes. Heb jij nog oude videobanden of camerabandjes liggen en zou je deze graag nog opnieuw willen zien?

Het wordt steeds lastiger om analoge media af te spelen. Ook zijn ze inmiddels aan het einde van hun levensverwachting gekomen.
Op videobanden en videocassettes worden opnames opgeslagen op een magnetisch laagje. Deze verliest in tijd haar kracht. Dit totdat de tape compleet onleesbaar is geworden!

Over het algemeen degradeert de kwaliteit van videobanden en videocassettes zo'n 20% per 10-25 jaar, afhankelijk van hoe deze is opgeslagen en de kwaliteit van de band/cassette.

Laat daarom je waardevolle videobanden en camerabandjes digitaliseren! Zo kan je altijd nog van je dierbare herinneringen genieten!

Welke camerabandjes ondersteunen jullie?

Video8 8mm omzetten naar digitale bestanden, zoals mp4. Handig voor op de computer. Red je waardevolle bandjes!

8mm

Video8/Hi8/Digital8

VHS-C video omzetten naar digitale bestanden, zoals mp4. Handig voor op de computer. Red je waardevolle bandjes!

VHS-C

MiniDV video's omzetten naar digitale bestanden, zoals mp4. Handig voor op de computer. Red je waardevolle bandjes!

MiniDV

Staffelkorting

Heb jij heel veel te digitaliseren? Bij grote hoeveelheden kom je in aanmerking voor staffelkorting!

Je komt in aanmerking voor staffelkorting voor het digitaliseren van video items, audio items en floppy’s of diskettes vanaf in totaal 35 items. Je kunt bij ons alle media met uitzondering van foto’s, fotonegatieven, dia’s bij elkaar optellen. Zo kan je bijv. 10 videobanden, 10 camerabandjes, 5 dvd’s, 5 audiocassettes en 5 floppy’s inleveren.

35 t/m 49 items = 10% korting!

50 t/m 69 items = 15% korting!

70 t/m 99 items = 20% korting!

> 100 items = Maar liefst 25% korting!

De staffelkorting is alleen toepasbaar voor onze digitalisatie prijzen. De staffelkorting is niet geldig voor de gewenste oplevering (zoals USB-sticks, DVD’s of een externe harde schijf), onze optionele diensten zoals schoonmaken en reparaties en is niet te gebruiken in combinatie met aanbiedingen of acties.

Handig om te weten

1. Meld uw materiaal aan via het aanmeldformulier. Kies of u uw materiaal op onze locatie wilt brengen of liever uw materiaal opstuurt per post.

2. Komt u langs op onze locatie? U wordt doorverwezen naar ons afspraakformulier en maakt gemakkelijk zelf een afspraak om langs te komen. Verstuurt u uw materiaal liever per post? Dan volgt u de verdere stappen in het aanmeldformulier. Je ontvangt een opdrachtbevestiging met verzendinstructies samen met een gratis verzendlabel. Plak deze op je verzenddoos en lever deze in bij een DPD punt bij jou in de buurt. Let wel op, de gratis verzending geld vanaf 3 items of meer. Verstuur je minder dan 3 items? Dan wordt het verzendlabel (€4,99) achteraf gefactureerd.

3. Wanneer wij uw materiaal in ontvangst hebben genomen sturen wij een ontvangstbevestiging. Wij controleren uw materiaal op compleetheid en de kwaliteit. Bij twijfel over de opdracht nemen wij altijd contact met u op voordat wij aan de slag gaan.

4. Uw banden worden vervolgens professioneel in hoge kwaliteit opgenomen en omgezet naar mp4 formaat. Handig, want deze kan je op vrijwel elk media-apparaat afspelen!

5. Uw opnames zijn klaar om opgeleverd te worden! Uw downloadlink en extra bestelde items worden klaargemaakt.

6. U ontvangt een mail dat uw opdracht succesvol is afgerond. Bijgevoegd vindt u de factuur. Deze betaalt u veilig via iDeal. Bij postorders betaalt u de verzendkosten voor het terugsturen van uw pakket. Komt u uw opdracht ophalen in de winkel? Dan kunt u contant betalen of per pin.

7. Na ontvangst van de betaling versturen wij per mail uw downloadlink samen met het wachtwoord. Uw oude materiaal en bestelling wordt naar u toe verzonden per post of door u opgehaald op onze locatie.

Wij nemen standaard alle videobanden/videocassettes van het begin tot het einde van de tape op. Een band van bijv. 4 uur wordt dus volledig opgenomen. Vervolgens knippen we digitaal de lege stukken tape voor het het begin en na het einde van uw opname weg voor een mooi eindresultaat. Uw opname wordt opgeslagen als hoge kwaliteit mp4 bestand.

Lege banden/cassettes worden standaard kosteloos overgeslagen. U betaalt bij ons dus niet voor lege bandjes. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken.

Wanneer wij een defect item tegenkomen zullen we met u contact opnemen. U kunt dan zelf kiezen of u de band wilt laten repareren of liever wilt afzien van uw opdracht.

Met uw akkoord repareren wij uw band voor €4,99 per band.

Wilt u liever geen reparatie en wilt u uw opdracht annuleren? U kunt uw defecte materiaal ophalen op onze locatie, het defecte item laten vernietigen of naar u op laten sturen per post. U betaalt in dat geval slechts de verzendkosten.