Stationsplein 9, Goes, 4461HP (bezoek op afspraak)
contact@digitalisatiewinkel.nl
Stuur je pakket gratis naar ons op! Gratis in heel de Benelux!

Retourformulier

Hoofdpagina » Webwinkel » Retouren » Retourformulier

Je bestelling retour aanmelden

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Aanmelden

  • Vul het huidige formulier op deze pagina in en druk op retour aanmelden of download het formulier naar je computer om deze af te drukken met je printer. Vul het afgedrukte formulier vervolgens in.

Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
  • Na het aanmelden van je retour ontvang je een bevestiging per e-mail met een kopie van je ingevulde retourformulier. Druk deze email af en plaats deze in de doos. Heeft u het aanmeldformulier afgedrukt en met potlood of pen ingevuld? Plaats dan het ingevulde retourformulier in de doos.

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor
  • Bewaar het verzendbewijs goed

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij maken de door je gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over.

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten. 

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?

Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Kosten voor het retour sturen

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Beste Klant,

Op het moment hebben wij helaas een inname stop ingelast voor alle smalfilm, audiocassettes, vinyl en fotonegatieven/dia's. We zijn huidig bezig met het verbeteren van onze diensten en op het moment zijn wij druk bezig dit te realiseren.

Onze excuses voor dit ongemak!

Het Digitalisatie Team